Hirdetés

Már a tévében tanítják a League of Legendset

|

Az e-sport témákkal foglalkozó ELeague műsorába kerül be egy LoL szegmens, amit egyébként a játék egyik legismertebb alakja vezényel majd.

Hirdetés

A Riot Games összeállt az ELeague csapatával, akik saját műsorukban, az Esports 101-ban mesélnek majd a játékról a TBS amerikai csatornán keresztül.

Hirdetés

A játék alapjait Kelsie "KeyPea" Pelling fogja vázolni, aki egyébként egy népszerű Twitch streamer és YouTuber. A League of Legends közösségéről és azt körülvevő e-sport őrületről egy kommentátor, Bill "Jump" Carter mesél majd.

A TBS csatornán október 19-én adják a műsort. Ha nálunk ilyet nem is adnak a kereskedelmi adók, ez az adás tuti fent lesz az összes videómegosztón. Addig is itt egy rövid előzetes.

Teljesen érthető, hogy a Riot megpróbálja megmutatni az e-sport címét a nagyközönségnek is, hiszen épp most pörög annak világbajnoksága is. Egyébként pedig közel az MNEB startja, arra akár ti is nevezhettek!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)