Hirdetés

Hazánk legjobb, női és veterán CS:GO játékosai csapnak össze egy jótékonysági meccsen

|

A hétvégén zajlik majd a Ladies vs. Oldies jótékonysági CS:GO showmeccs, melynek során a Csodalámpa alapítványnak gyűjtenek.

Hirdetés

Igazán különleges lesz a Legion Honvéd Series e havi versenye, ugyanis most nem a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia növendékei küzdenek meg egymással, hanem az e-sport nemzetközi szinten is bizonyított profijai. Ezúttal a nyeremény is jótékony célokra megy.

Hirdetés

Október 20-án, 16:00-kor veszi kezdetét a showmeccs, melyen a Ladies, avagy a lányok csapatát Nylon, Smuci, Rchl, Nina és Leyla, míg az Oldies, azaz az öregfiúk csapatát Kodiak, ziti, kuLi, Jet Pack és Cobain alkotják. A közvetítés alatt végig lehet a beteg gyermekek kívánságait teljesítő Csodalámpa számára adományozni, az első 100 000 forintot a Lenovo dobja bele a közösbe. A meccseket (melyek egyébként a Cache, az Inferno, a Mirage és a Zenith pályákon fognak pörögni) az Esport1 csatornáján, Twitchen lehet majd követni.

Watch live video from esporthuCS on www.twitch.tv

Egyébként ha szeretnétek megtanulni a játék alapjait, ezt a videósorozatot ajánljuk szeretettel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)