Hirdetés

Különleges CS:GO Aim öttusában csapnak össze az ország legjobbjai

|

Egyedi kihívássorozatban bizonyíthatnak hazánk CS:GO játékosai, a tét pedig nem kicsi.

Hirdetés

A Counter-Strike értelemszerűen egy csapatjáték, ahol a megfelelő kommunikáció és a játékosok közti összjáték legalább annyira fontos, mint hogy mennyire pontosan tud lőni az adott ember. Ugyanakkor ez sem elhanyagolható, holnap pedig ki is derül, hogy kik a legjobbak Magyarországon.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia szervezésében tartják hétfő délután 5-től a CS:GO Aim Öttusát, ahol öt különböző versenyszámban kell majd bizonyítaniuk a srácoknak. Lesz klasszikus FFA Dust 2-n, egy Aim_botz pálya, egy reflex teszt, egy klasszikus 1v1, és a Betway Aim Challenge pályát is le kell nyomni időre a srácoknak.

A versenyen összesen 10-en vesznek részt, és már biztos, hogy ott lesz kolor, fleav, msN, blaZe, torzsii, Tishler, shake, C7upiX és axolotl is. A versenyszámokért pontokat kapnak a srácok, az első három helyezett pedig 100 ezer forinton osztozik majd. A bajnokságot itt tudjátok majd követni:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)