Hirdetés

Elindult a Legion Honvéd Series versenysorozat

|

Összesen egymillió forinttal gazdagodhatnak a nyertes csapatok az év során.

Hirdetés

A Lenovo már régóta támogatja a feltörekvő e-sportoló tehetségeket, a PlayIT-es Legion Kupa mellett a Legion Honvéd E-sport Akadémián keresztül is.

Hirdetés

Február 2-án szervezték meg a Lenovo Honvéd Series nulladik eseményét, ahol Counter-Strike: Global Offensive-ben és 1.6-ban is megküzdött egymással a veteránokkal kiegészített négy csapat, a Team RankeR (RankeR, Phoe, Flavius, kezai, millAh), a Team KODIAK (KODIAK, anFy, B3A$T, FLegby, Cobain), a Team zuGee (zuGee, t0m0_R, smilee, nkRRRR, tiger) és a Team ziTi (ziTi, claytoN, kol1br1^, AmarU, Jet_Pack). A győztes a Team zuGEE lett, 16:2-re verte el a döntőben KODIAK-ékat, így a 100 000 forintos, jótékony célra felajánlott nyeremény sorsáról ők dönthettek. Ez a CoGoodwill oldalon keresztül jut el a rászorulókhoz.

További 10 versenyt tartanak még az év során ifjú tehetségeknek, melyeken ugyanígy 100 000 forintért zajlik majd a harc. Nem csak CS:GO lesz, hanem LoL, PUBG és Fortnite is. Ezeken elsősorban az Akadémia növendékei vehetnek részt - ha ti is szeretnétek profiktól tanulni, fejlődni, és hozzátok hasonló érdeklődésű fiatalokkal időt tölteni, jelentkezzetek!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)