Hirdetés

Edzés streamekkel és új játékokkal újít a Lenovo Legion Honvéd E-sport Akadémia

|

Az edzések népszerűsége és a Lenovo támogatása új lehetőségeket nyitott meg.

Hirdetés

Január végén lesz egy éve, hogy kitárta kapuit a Lenovo Legion Honvéd E-sport Akadémia, ahol legendás játékosok segítenek a feltörekvő tehetségeknek.

Hirdetés

Eddig Counter-Strike: Global Offensive és League of Legends edzések voltak, viszont 2019 februárjától elindul a PUBG és a Fortnite oktatás is. Előbbit KODIAK és társa, Jonesy oktatják majd, utóbbit pedig SabyG. KODIAK a továbbiakban CS:GO-ban csak csapatokat edz, korábbi helyét Gabesson és flash veszik át.

Az Esport1 interjújából kiderült az is, hogy útjára indul a Legion Honvéd Series, melynek keretében minden hónapban más játékban csaphatnak össze az akadémisták, és a győztesek minden alkalommal 100 000 forinttal távozhatnak.

A februári edzésekre már lehet jelentkezni ezen az oldalon, de ha valamilyen okból nem tudtok eljárni, online streameken követhettek néhány edzést, valamint oktatóvideók is felkerülnek. Ha fejlesztenétek képességeiteket, szeretnétek profiktól tanulni, ez egy kiváló lehetőség!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)