Hirdetés

Ingyenes nyílt napok, több CS:GO edzés és újabb verseny vár a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián

|

Ha szeretnétek egy kicsit jobbá válni CS:GO-ban, PUBG-ben, Fortnite-ban, vagy valami más népszerű e-sport játékban, jelentkezzetek!

Hirdetés

Egész erősen nyitotta az évet a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia, ugyanis amellett, hogy új edzések indultak, elstartolt a Lenovo Honvéd Series verseny is, melyen a növendékek tíz alkalommal küzdhetnek meg egymással, alkalmanként 100.000 Ft-ért.

Hirdetés

Bejelentették a közeljövő eseményeit és változásait, illetve közzétették az órarendet, úgyhogy aki szeretne tanulni, már jelezheti részvételi szándékát. Annyi változás történt, hogy a CS:GO edzéseket előrehozták 16:00-ra, illetve kezdőknek hétvégén is tartanak oktatást. 

Meghirdettek három nyílt napot is: február 27-én SabyG mutatja meg a Fortnite fortélyait, 28-án KODIAK-kal lehet majd PUBG-zni, március 9-én pedig Omgezjonesyval szintén a PUBG rejtelmeivel ismerkedni. A nyílt napokra jelentkezni kell, viszont ingyenesek, így azok is ízelítőt kaphatnak abból, hogy milyen egy e-sport edzés, akik még nem készek elkötelezni magukat és befizetni a képzésekre.

A Legion Honvéd Series következő versenye március 29-én, pénteken lesz, a Gabesson és flash az akadémia legjobb játékosaival kiegészült csapatai küzdenek majd meg egymással.

Egyébként úgy a legjobb, ha valamilyen hagyományos sportot kombináltok az e-sporttal, amire a Honvéd lehetőséget ad. A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiáról minden infót megtudhattok itt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)