Hirdetés

Lenovo Legion Kupa 2017 - a League of Legends győztes csapatának lövészével beszélgettünk

|

A Team Horizon Reapers oszlopos tagját, Joe-t kaptuk el egy rövid interjúra, aki mesélt a döntő feszültségéről és a WiLD rivalizálásról.

Hirdetés

A Lenovo Legion Kupa League of Legends versenyének döntőjében két titán küzdött meg az első helyért, akik neveit már régóta ismerjük. A WiLD és a Team Horizon Reapers döntőt mindenki előre látta, de a végeredmény már korántsem volt ennyire egyértelmű. Nem sokon múlott, hogy a WiLD vigye el a kupát, de végül a THR került ki győztesként.

Hirdetés

A bajnoki osztagból Ligeti "Joe" Pétert tudtuk felkérni egy interjúra, aki volt is olyan rendes, hogy válaszoljon néhány kérdésünkre. A srácok idő közben egy nemzetközi versenyen is részt vettek, így Joenak sem maradt sok ideje, de azért nagy örömmel mesélt a Lenovo Legion kupán aratott győzelméről.

Kemény versenyen vagytok túl, mik voltak a legdurvább pillanatai a Lenovo Legion kupának?

- Talán a korán kelés volt a legdurvább rész. Viccet félre téve, a második meccs hihetetlen szoros volt, és a meccs minden másodpercében érezni lehetett a feszültséget minden. Vioreleeee annyira nem bírta, hogy amint vége lett a mérkőzésnek, le is kellett szaladnia a színpadról.

Mi a volt a véleményetek a verseny szervezéséről?

- Abszolút jó volt. Nyílván nem örültünk, amikor kiderül hogy kora reggeltől estig játszunk, de ez így jött ki. Ettől függetlenül a The War Room csapata mindig készségesen segít, ha tud. Kedves fogadtatásban részesítettek és tényleg érződik, hogy igyekeznek úgy megszervezni a versenyt, hogy minél jobban élvezhessük.

A THR és a WiLD közötti rivalizálás ismét a döntőben ért véget. A szurdokon túl mennyire vagytok ellenfelek?

- A rivalizálás lenne a megfelelő szó a THR és a WiLD közötti kapcsolatra. Határozottan jóban vagyunk a WiLD-osokkal, de mára már a THR vs. WiLD döntő megszokott a League of Legends-ben. Tavaly mi domináltunk, most idén viszont utolértek minket és több versenyt is behúztak előlünk, ezt nem hagytuk. Egyre erősebben dolgozunk azon, hogy ismét domináljuk a hazai szcénát, és ha ügyesek vagyunk, akkor ezt 2018-ra össze is jöhet.

Alapvetően mennyire érezted erősnek a kupa többi csapatát?

- Igazából soha nem éreztem olyan erősnek a többi csapatot a WiLD-on kívül. Vannak jó próbálkozások és feltűnnek nagyon ügyes játékosok, de amíg nem lesz egy konzisztens, 5 motivált és tehetséges játékosból álló csapat, addig nem hiszem, hogy a közelünkbe fognak érni.

Még milyen megmérettetések várnak a csapatra idén?

- Hátra van még az Esport1 Wintercup, amit nagyon szeretnénk megnyerni, viszont a vizsgaidőszakok keményen betettek a dolognak. Ettől függetlenül persze gyakorlunk töretlenül, de vannak hátráltató tényezők.

Mik a tervek a jövőre nézve?

- Fejlődés. Még mindig vannak hibáink és hiányosságaink, amiket folyamatosan próbálunk javítani, és mivel folyamatosan fejlődik a csapat kohézió is, szerintem jövőre kitudjuk hozni magunkból a csapat eddigi legjobb formáját.

A csapat formációja marad a következő szezonban, van cserélődés várható?

- Mivel véget értek a próbák a jungle és support pozíciókra, úgy néz ki a következő szezonra egy biztos csapattal tudunk előállni. Én úgy érzem, hogy ez lehet az eddigi legerősebb változata a Team Horizon Reapers-nek. Most mindenki nagyon egy hullámhosszon van. A felállás MarineHBS, Paresz, Sk1nzor,  Joe, Vioreleeee lesz.

Sok sikerült kívánunk a csapatnak a következő szezonra, és kíváncsian várjuk, hogy mit tudnak mutatni majd a jövő évi Lenovo Legion versenyeken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)