Hirdetés

Ilyen gépeken nyomhatod, ha benevezel a Lenovo Legion Kupára

|

2018-ban folytatódik a Lenovo Legion Kupa, ahol az ország legjobb e-sportolói csaphatnak majd össze - természetesen ütős gépeken.

Hirdetés

A Lenovo Legion Kupa első állomása június 2-án lesz a budapesti PlayIT-en. A selejtezőkre már lehet jelentkezni  (CS:GO itt, LoL itt), a helyszínre kijutó csapatok pedig az e-sport színpadon bizonyíthatnak majd, természetesen Lenovo hardvereken.

Hirdetés

Persze az egyedik PC építésnek van egy sajátos bája, ami miatt egyre többen maguk rakják össze a masináikat, de abszolút érthető annak az álláspontja is, aki nem akar ezzel babrálni. Ha valaki biztosra akar menni, hogy a gépe jól van összerakva, és az alkatrészek passzolnak egymáshoz, az választhat előre megépített PC-t, mint mondjuk a Lenovo Y700 .

Bár a CS:GO-t a legtöbben ilyen-olyan okokból általában nem maximális grafikai beállítások mellett játsszák, azért nem árt, ha egy stabil gép dolgozik a háttérben. A Lenovo Y700-as masinákba éppen ezért akár hatodik generációs Intel Core i7-6700-as processzor, GTX 1070-es videokártya, akár 16GB RAM, 2 TB-nyi merevlemez és egy 128 gigás SSD is kerülhet.

De nemcsak a belbecs, a külcsín is fontos volt a gyártónak, így a fekete-piros ház elejét karbonszálas minta borítja, ez veszi körbe a középen pulzáló Y logót. A gépház elején hagytak helyet a manapság már nem olyan népszerű optikai meghajtóknak is, a bekapcsológomb pedig föntre került, ahol egyébként nemcsak a fejhallgató csatlakozóit, hanem négy USB-csatlakozót és egy kártyaolvasót is találunk.

Még ennél is impozánsabbak a Lenovo Y710-es gépek, amiket a gyártó csak Cube néven emleget. Ha szemből ránézünk a robosztus gépre, eléggé úgy tűnik, hogy az ihletet a Dark Souls lovagjai vagy Optimus Prime adták: a sisak formájú kialakítás kifejezetten marcona külsőt kölcsönöz a gépnek. A könnyebb hordozhatóság érdekében egy vaskos fül is került a gépház tetejére, így LAN partikhoz is ideális.

És akkor még nem is beszéltünk a belsejéről. Az alapot itt is egy Intel Core i7 processzor jelenti, ami mellé akár 32 gigányi DDR4-es memóriát, egy GeForce GTX 1080-as videokártyát, valamint egy 2TB-os HDD-t is kérhetünk. Természetesen a merevlemez mellé ide is került egy SSD a gépházba (méghozzá 256 GB-os), így másodpercek alatt feláll a rendszer.

A masinák további változatokban is elérhetők. Ha nem csak a teljesítmény, de a kedvező ár is fontos számotokra, engedhettek a processzorból vagy a RAM-ból, és még akkor sem kell attól tartanotok, hogy bármely e-sport-játék szaggatni fog. Ha szeretnétek élesben is kipróbálni ezeket a gépeket, még nem késő regisztrálni.

Ha a budapesti eseményen nem tudtok részt venni, Szeged a következő: az ottani CS: GO selejtező regisztrációs oldala ez, a LoL selejtezőé pedig ez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)