Hirdetés

LoL Worlds 2018 - a tavalyi bajnok egyedül veszített annyi meccset, mint az összes többi koreai csapat a korábbi években

|

A tegnapi csoportmeccsek nem voltak kegyesek a tavaly még Samsung Galaxy néven bajnokká vált csapathoz.

Hirdetés

A Gen.G tegnap beírta magát a League of Legends világbajnokságok történelemkönyvébe, bár nem feltétlenül úgy, ahogy szerette volna. A srácok 1-5-ös eredménnyel távoztak a koreai arénából.

Hirdetés

Az 5 csoportkörös vereségükkel elmondhatják magukról, hogy több meccset veszítettek, mint az összes többi dél-koreai csapat az előző évek csoportköreiben együttvéve.

- 2013-ban az SKT egy meccset veszített, a Samsung Ozone 3-at, ami 4 csoportköri vereséget jelent Dél-Koreának
- 2014-ben 1-et veszített a Samsung Blue és 2-t a Najin, ami 3 vereség összesen
- 2015-ben 1-et veszített a KT és 2-t a KOO
- 2016-ban 1-et veszített a Samsung Galaxy, 1-et az SKT és 2-t a ROX Tigers
- 2017-ben 1-et veszített az SKT és 2-t a Samsung Galaxy

Amellett, hogy történelmi mennyiségű hasalást hoztak össze, a Gen.G az első dél-koreai LoL csapat, amelyik nem tudott bejutni a negyeddöntőbe azóta, hogy a Samsung Ozone kiesett 2013-ban.

Idén az Afreeca Freecs sem remekel kimondottan, de a KT Rolster hozza a formáját, így még mindig Dél-Korea a LoL Worlds 2018 legnagyobb esélyese. Ti kinek szurkoltok? 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)