Hirdetés

Közleményt adott ki az EA a Madden NFL tornán történtek után

|

A három halálos áldozattal járó lövöldözést követően egyelőre nem lesz több selejtező.

Hirdetés

Két nappal ezelőtt, augusztus 26-án, Jacksonville-ben egy Madden NFL bajnokság kiesett versenyzője lelőtte két játékostársát, megsebesített többeket, és magával is végzett.

Hirdetés

Az áldozatok a 27 éves, nős, egy gyermek apja, Taylor "Spotmeplz" Robertson, valamint a 22 éves Elijah "TrueBoy" Clayton voltak, mindketten a közösség kedvelt tagjai. 

Az eset után Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója közleményben ítélte el a történteket. Elmondta, minden csapat azon dolgozik, hogy amit lehet, megtegyen, és teljes erővel támogatják az áldozatok és a sérültek családját ezen nehéz időkben. Bejelentette azt is, hogy a Madden Classic bajnokság három hátralévő selejtezőjét törlik, a szervező partnerekkel együtt igyekeznek a versenyzők és közvetítők biztonságát garantálni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)