Hirdetés

Már egyedül is játszható lesz a The Finals, nem kell csapatba verődni

|

Kísérleti jelleggel megjelenik a szólómód a The Finalsben, hogy a magányosan játszók is gyűjthessék a lóvét.

Hirdetés

Sajnos nem töretlen a The Finals népszerűsége: míg decemberi megjelenésekor a PC-n egy időben játszók száma 242 399 volt, és az elmúlt 30 napban 149 660-nál tetőzött ez a szám, tegnap óta mindössze 75 909 volt a legtöbb egyszerre aktív résztvevő. A konzolos számokra nem látni rá, valószínűleg hasonló tendencia figyelhető meg Xboxon és PlayStationön is. Ez még mindig nem rossz, de látszik, hogy az Embarknak lépnie kell, ha meg akarja tartani a játékosokat.

A ma megjelenő 1.5.0-s frissítés lendíthet egyet a játékosszámon, ugyanis ezzel egy új, egyelőre korlátozott ideig elérhető mód, a Solo Bank It is bekerül. Ez nyilván a Bank It variációja, de 12 játékos úgy vesz részt a meccsekben, hogy mindenki mindenki ellen játszik, és az nyer, aki először összegyűjt 40 ezer pénzt akár a pályán elrejtett széfekből, akár az ellenfelek hulláiról.

Hirdetés

Emellett érkeznek még új öltözékek, lesz némi balanszolás, bugjavítás, illetve a csalók dolgát is megnehezítik a fejlesztők. A frissítés valamikor a mai nap folyamán élesedik, adjatok egy esélyt az új élménynek. Mi érdeklődve várjuk, a különböző testfelépítések közti különbségek mennyire okoznak majd problémát, de ha jelentősen, legfeljebb mindenki Mediumként nyomul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)