Hirdetés

Megvannak a World of Warcraft: Dragonflight bajnokai, Európa legjobb guildje nyerte a raid versenyt

|

Két hete nyílt meg a Dragonflight utolsó raidje, ezzel együtt kezdetét vette a Race to World First is. A világ legjobbjai versenyeztek.

Hirdetés

A Race to World First a World of Warcraft közösség legnagyobb eseménye. Amikor megnyílik az új raid, a guildek versenyfutást kezdenek a tartalom legnehezebb verziójának, a Mythic nehézségnek befejezéséért, a harcot pedig százezrek követik a csapatok és az egyes játékosok Twitch-csatornáin keresztül.

Ilyenkor napokig pörög a legerősebb tárgyak vadászata, ami után a világ legjobbjai megszállják az adott Mythic raidet. A célpont ezúttal Amirdrassil volt, és annak utolsó ellensége, Fyrakk.

Hirdetés

A 10.2-ben az európai Echo Esports és az amerikai Team Liquid körül forgott minden. A két csapat fej fej mellett haladt az RWF nagy része alatt. A helyzet akkor élesedett ki igazán, amikor mind az Echo, mind a Liquid 1,7%-ig küzdötte le Fyrakk életpontjait. Onnantól nem volt kérdéses: a sárkány még az éjjel ki fog feküdni, csak az nem dőlt még el, hogy melyik csapat lesz a gyorsabb.

Éjfél után 20 perccel aztán meglett a bajnok. Az Echo Esports parádés Demon Huntere, Salted a harc legvégén felkapta a bombaként működő bogyót, és azzal az Echo esélyeit. A lángoló golyó azonnal kiírtja az egész csapatot, ha azt eltalálja egy tüzes csapás, így Salted először letette azt, a saját lángcsíkját biztonságban elmozdította, aztán visszarohant a bogyóért, hogy kimentse azt a veszélyből. Tizedmásodperceken múlott a siker.

Egész Växjö hallotta, amikor a srácok a 12 napon át tartó 16 (néhol 20+) órás raidparádé után ledöntötték a Dragonflight utolsó főellenségét.

A kiegészítő első és harmadik raidjét is az Echo vitte el, így ők lettek a Dragonflight kiegészítő bajnokai. Láthattuk, ahogy egy parádés harcot oldhatnak meg a világ legjobbjai, ezek után pedig alig várjuk, hogy kiderüljön milyen borzalmak várnak ránk majd a The War Withinben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)