Hirdetés

Méretes frissítést kapott a Heroes of the Storm - feltámadhat a Blizzard elhanyagolt játéka?

|

Lehet hogy a Blizzard újra megpróbálja egymásnak ereszteni hőseit?

Hirdetés

Minden adott volt a sikerhez, de mégis hatalmasat zakózott a Blizzard egyik legígéretesebb alkotása. Sajnos sikerült a fejlesztőknek sok rossz döntést meghozniuk a játékkal kapcsolatban, aminek persze meg is lett az eredménye. A Heroes of the Storm fejlesztése ugyanis már jó ideje leállt.

Vagyis azt hittük, míg nem a Blizzard a semmiből két frissítéssel is javította a régen elengedett MOBA-t. A híreket már ekkor is hatalmas lelkesedéssel fogadták a játékosok, azonban ekkor még nem számítottak arra, ami most jött.

Hirdetés

Ugyanis a minap a Blizzard egy újabb vaskos frissítéssel látta el a játékot, ami léptékét tekintve sokkal komolyabbnak bizonyult, mint a korábbiak. A csomag ugyanis most számos problémát orvosolt, de még több régebbi, és egy korábban kiadatlan skint is behozott a játékon belüli boltba. Felcsillant tehát némi reménysugár, amit a franchise kitartó rajongói ismételten kitörő örömmel fogadtak.

Szinte megszámlálhatatlan reakció érkezett ezzel kapcsolatban, és persze egyből útnak indította azon pletykákat is, miszerint a közeljövőben feltámadhat a Heroes of the Storm, amiben azért még sokan  reménykednek. Új hősöket, új pályákat szeretnének, ráadásul aktívan kampányolnak a játék steames megjelenése mellett is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A pletykák persze egyelőre még a levegőben lógnak, és azt sem tudni pontosan, hogy mik a hosszú távú tervek a Heroes of the Stormmal. Mindenesetre reméljük, hogy a közösség reakciójára a Blizzard is felfigyel majd, és a jövőben komolyabban is kezelés alá veszik az igen hányatott sorsú játékot. Addig is a mostani frissítésről teljes részleteiben itt olvashattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)