Hirdetés

Facebookon is nézhetünk esportot élőben

|

Az MLG-t felvásárló Activision bejelentette, hogy új funkciókkal bővíti az MLG.tv-t, hogy az érdeklődők még magasabb színvonalú esport közvetítéseket nézhessenek.

Hirdetés

Nemrég az Activision tulajdonába került a teljes Major League Gaming, és a kiadónak komoly céljai vannak vele. Egy nagyobb közönséget szeretnének megfogni, akik a reklámokra is fogékonyak, valamint felmérni azt, pontosan milyen reklámokat érdemes feléjük közvetíteni, hogy hirdetőpartnereik hirdetései hatékonyan érjenek célt. 

Ez a dolog üzleti része, de nem csak itt terveznek fejlesztéseket. Bejelentették az EVE nevű streamformátumot, mely nemcsak a videót jeleníti meg, hanem statisztikákat, ranglistákat, fontos információkat.

Chris Buckett lesz a csatorna kommentátora, a mérkőzéseket pedig Facebookon is élőben fogják közvetíteni. Az első ott nézhető esemény a június 10-ei Call of Duty: Black Ops 3 bajnokság lesz.

Hamarosan (vagy ha nem is hamar, idővel) az esport közvetítések mind népszerűségüket, mind minőségüket tekintve elérhetik az NFL vagy más, nagy bajnokságok szintjét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)