Hirdetés

Indul a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 2. szezonja

|

Hamarosan kezdetét veszi a versengés, immáron 7 versenyszámban mérethetik meg magukat a hazai játékosok a 15 milliós nyereményalap darabjaiért.

Hirdetés

Idén is megrendezésre kerül a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, még több versennyel és egy 15 milliós nyereményalappal. A második szezonban lesz League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Rainbow Six: Siege, PlayerUnknown's Battlegrounds, Hearthstone, de még FIFA 20 és Gran Turismo Sport is. A hét versenyszámból háromban már februárban megkezdődik a hajtás.

Hirdetés

A CS:GO, League of Legends, és Rainbow6 versenyek kvalifikációs körei már ebben a hónapban elkezdődnek. Akik átverekszik magukat a selejtezőkön, szakmai felkészítést kapnak, hogy ne vesszenek el a jogi útvesztőkben, és fel tudják építeni saját brandjüket.

Bíró Balász, a Magyar E-sport Szövetség elnöke a következőket nyilatkozta:

Egy rendkívül sikeres első szezon után, büszkén jelenthetem be, hogy tovább építjük a magyar e-sportot 2020-ban. A sportjátékok szerelmeseit megszólítva, idén még több lehetőséget biztosítunk a versenyezni vágyóknak, akik immáron hét e-sport versenyszámban mérhetik össze tudásukat hétről-hétre. Szeretném megköszönni a támogatóinknak és partnereinknek, akik látják a K&H MNEB-ben való lehetőséget, hogy a második szezonra is bizalmat szavaztak nekünk.

Az idei szezon főtámogatója a K&H Bank, mely névadóként is részt vesz az esemény szervezésében.

Az egész MNEB második szezonja márciusban indul, a meccseket pedig élőben követhetjük majd online közvetítéseknek hála.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)