Hirdetés

A viharok miatt a reptéren ragadt, úgyhogy leült játszani, de ezért sokan támadták a profi e-sportolót

|

Elég menő dolog összerakni egy konzolt a reptéren, és játékkal elütni az időt, nemde? Nos, páran nem így gondolják.

Hirdetés

Míg Európában nemrég egy vészkijáraton véletlenül benyitó utazó akadályozta a légi közlekedést (nyilván mi is akkor mentünk Breakpointozni Párizsba, épp müncheni átszállással, de megúsztuk egy egyórás késéssel), Japánban sokkal súlyosabb problémák vannak. Az országot egy tájfun tépázza, ezért a Tokiótól nem messze lévő Narita reptéren közel 17 ezer ember volt kénytelen várakozni.

Hirdetés

Kotaku arról írt, hogy a várakozók között volt Moke is, egy profi verekedős játékos e-sportoló, aki véletlenül pont tartott magánál egy PS4-et, egy monitort, egy laptopot és pár kontrollert. A gépeket az egyik falnál állította fel, és a jelenlévőkkel játszogatott, így elütve az időt. Ugyanakkor az internetezők kissé kifakadtak azon, hogy engedély nélkül használta az áramot a reptéren (rejtély, miért kell a publikus, telefontöltés miatt kialakított csatlakozók használatához engedély, de valóban nem rendeltetésszerű konzollal és monitorral terhelni a hálózatot), illetve hogy sikerült pont egy tűzoltókészülék előtt letanyáznia. Úgy vélték, rossz példát mutat, és profi játékosként nem volna szabad így viselkednie.

Később hosszú levélben kért elnézést mind a netezőktől, mind a reptértől, valamint megígérte, hogy legközelebb jobban átgondolja, mit cselekszik. Tény, hogy találhatott volna jobb helyet például pár méterrel arrébb, ahol nem blokkolja a hozzáférést a tűzoltókészülékhez, ugyanakkor ezt sikerült talán egy kicsit mindenkinek túlreagálnia. A közösségi média korában ez megesik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)