Hirdetés

Most épp láthatatlanná váló csalók teszik tönkre a Call of Duty: Warzone-t

|

Megérkezett az első Black Ops Cold War szezon, és hozott magával egy igen kellemetlen új csalási formát is.

Hirdetés

Majdnem egy hónappal a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenése után a Treyarch és a Raven Software készen állt arra, hogy elindítsa a Season One-t mind az alapjátékban, mind a különálló Warzone-ban - legalábbis ezt gondolták, aztán először le kellett kapcsolni a cross-playt a PC-s változatban, most meg egy olyan csalásról érkeznek hírek, amit kínosan könnyű aktiválni.

Azt persze nem áruljuk el, hogyan lehet láthatatlanná válni, de az Attack Helicopterek kellenek hozzá, amik a napokban élesedett frissítéssel kerültek be (és pár perccel azután, hogy élesítettük a cikket, ki is vették őket - a szerk.) . A Call of Duty subreddit tele van videókkal, amiken játékosok konkrétan láthatatlan ellenfelek kezei által halnak meg. Ilyen például ez:

This is beyond ridiculous. from r/CODWarzone

Vagy ez:

What is this nonsense? This game has really become a joke. from r/CODWarzone

Hirdetés

Ideiglenes megoldásként működhet, hogy körözgetünk egy autóval, amíg véletlenül el nem gázoljuk a csalókat.

This is how you beat the invisible cheaters (clip of the strat working) from r/CODWarzone

Sajnos mivel a Warzone 150 játékost enged be egy meccsbe, nagyon nehéz elkerülni a hibát kihasználó játékosokat. Reméljük, hamar megszünteti ezt a kényelmetlenséget a fejlesztőcsapat, különben nehéz lesz megtartania a játékosokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)