Hirdetés

MotoGP 17 - már ebből is e-sport bajnokságot szerveznek

|

A Milestone Games a MotoGP 17 legjobb motorversenyzőjét keresi egy többfordulós bajnoksággal, amelynek döntője Spanyolországban lesz a híres Grand Prix alatt.

Hirdetés

A Milestone Games mindent elkövet, hogy elkészítsék a legobb versenyjátékot, így a Valentino Rossi: The Game, a Ducati: 90th Anniversary és a Ride 2 után nem csupán az MXGP szériát bővítik idén új epizóddal, hanem a MotoGP sorozatot is. 

Hirdetés

A MotoGP 17 nem csak szimplán megjelenik majd, hanem nagy felhajtás közepette teszi: a stúdió egy e-sport bajnokságot szervez a projekt kapcsán, amelyre bárki kvalifikálhatja magát az otthona kényelméből. Az első lépés nyilván a játék beszerzése, majd a honlapon történő regisztrálás után három versenyben is le kell gyűrnie az előre beállított időpontokat a játékosoknak, méghozzá a Red Bull Rookies Championship, a Moto3 és a Moto2 kategóriákban. Ha ezt is sikerült teljesíteni, még hét online kihívás vár a résztvevőkre, aki pedig a legjobbak közé bekerül, az továbbjuthat a döntőbe. Utóbbit élőben fogják közvetíteni a világhírű Grand Prix verseny alatt Spanyolországban. 

A nyereményekről még nem esett szó, de hamarosan azt is bejelenti majd a Milestone. Üröm az örömben, hogy az e-sport bajnokságon csak a PlayStation 4-es verzióval rendelkezők vehetnek részt. A MotoGP 17 megjelenése június 15-én esedékes PC-re és Xbox One-ra is. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)