Hirdetés

Nem akarod elhinni, hogy a Farming Simulator lehet e-sport? Nézd meg ezt!

|

Nem elég, hogy egyesek versenyszerűen űzik a virtuális gazdálkodást, még komoly pénzeket is keresnek vele, és még világbajnokságuk is van!

Hirdetés

Amikor e-sportról beszélünk, a legtöbb embernek a CS:GO, a Dota 2, a League of Legends, a Fortnite, esetleg valamelyik verekedős játék ugrik be először. De az e-sport valódi határai messze túlnyúlnak ezeken, az árnyékos részeken pedig olyan címek is felbukkannak, amiket eredetileg egyáltalán nem kompetitív céllal készítettek a fejlesztők, de a rajongók meglátták bennük a potenciált.

Ilyen a Farming Simulator is, amiből még 2018-ban indult el az első liga, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Hirdetés

A világbajnokság döntőjét épp a hétvégén rendezik, és bár első bugyutának hangzik a dolog, a valóságban messze taktikusabb az egész, mint azt elsőre gondolnánk.

A csapatoknak időre kell egymás ellen minél ügyesebben bálázni, a meccseket azonban komoly tervezés és egy pick-ban fázis is megelőzi, ahol a LoL-hoz hasonlóan letilthatnak bizonyos eszközöket egymás elől a felek.

Oké, talán a kommentátorok nem pörögnek olyan magas oktánszámon, mint egy CS:GO döntőben, de vannak izgalmas pillanatok, és néha az utolsó másodpercig nem egyértelmű, ki lesz a győztes.

A döntőt vasárnap rendezik, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy aratnak a legjobb virtuális földművesek, itt tudjátok követni a közvetítést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)