Hirdetés

Nem csak Sam Fisher kavarja fel a Rainbow Six: Siege új szezonját

|

Megtudtuk, mire jó a Rainbow Six: Siege következő terrorelhárítójának kütyüje, ahogy azt is, milyen változásokat hoz még az Operation Shadow Legacy.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Ubisoft játékának első olyan szezonja, amiben már csak egy új karaktert üdvözölhetünk, viszont ő legalább tényleg felkavarhatja a metát. A Splinter Cell szériából ismert Sam Fisher Zero néven kerül be a támadók közé, kütyüje pedig Maestro és Twitch eszközeinek kombinációja lesz.

Hirdetés

A kilőhető kamerák egy-egy lézernyalábbal deaktiválhatnak más kütyüket, valamint minden átrobbantható felület mindkét oldalát belátják (egyszerre csak az egyiket), így ha padlóra lőjük, két szintet figyelhetünk meg, ha falra, két szobát is beláthatunk. Ugyanakkor az sem probléma, ha megerősített falra lőnénk. Fisher sebessége és páncélzata is közepes, fegyverként pedig a gyors és pontos SC-3000K-t vagy egy MP7-et vihet magával, másodlagosa egy hangtompítós 5.7 USG pisztoly.

Átdolgozzák továbbá a pingrendszert, hogy egyértelműbb legyen, ki és mit jelölt meg, bekerül egy másodlagos eszköz, amivel a megerősített falakra robbanthatunk lyukat, és megváltoznak az irányzékok, távcsövek. Összesen 10 megerősítést lehet majd felhúzni, de ezeket nem osztják le, akár egy ember is telepítheti mind a tizet - így az sem baj, ha egy csapatban ötnél kevesebben vannak, vagy ha egy roamer elszalad, mielőtt bebiztosítaná a szobát. Emellett Thatcher EMP gránátja csak ideiglenesen fogja lebénítani az eszközöket, nem pusztítja el őket.

A leírtak működését megnézhetitek az alábbi videóban, és részben azt is láthatjátok, hogyan változik meg a Chalet. A PC-s tesztszerveren visszanézhetők lesznek a meccseink, illetve Ranked és Unranked meccsek előtt is tiltható egy pálya.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)