Hirdetés

Olyan változtatásra panaszkodnak a The Finals játékosai, ami valójában nincs is

|

A negatív steames értékelések közül több is ugyanarra panaszkodik, de a fejlesztők nem értik, pontosan mi a probléma.

Hirdetés

A The Game Awards után, péntek reggel elstartolt a The Finals, egy izgalmas, rombolós arena shooter, amiben a háromfős csapatok feladata, hogy pénzt zsákmányoljanak. Sokan vetették rá magukat, ez most a hatodik legtöbbet játszott játék a CS2, a Dota 2, a PUBG: Battlegrounds, a GTA Online és az Apex Legends után, 200 ezer felett is volt az elmúlt 24 órában egyszerre aktív játékosok csúcsa.

Közel 35 ezren értékelést is írtak róla, melyek alapján a játék megítélése jelenleg "Többnyire pozitív", de volt rosszabb is, amikor tömegesen kezdtek el a játékosok arra panaszkodni, hogy a nyílt bétában gyorsabb és gördülékenyebb volt a mozgás, most meg minden karakter lassabb. Csak, mint kiderült, a fejlesztők a mozgás sebességén semmit nem változtattak.

Hirdetés

Discordon azt írták, valójában azért lehet érezni különbséget, mert a FOV-ot átállították, egy kicsit finomhangolták az animációkat és a hangokat, valamint tekergettek további apróságokat, amik együtt okozhatják a mozgás lassulásának érzetét. Viszont ha valaki feljebb veszi a FOV-ot, máris azt érezheti, hogy gyorsabb lett - valójában persze nem lesz, úgyhogy ez nem "csalás", de fontos, hogy egy kis matatással mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb beállításokat.

Ha ti is úgy érzitek, hogy valami nem az igazi, javasoljuk a beállításokban való elmélyedést. Arról, hogy milyen játék a The Finals, a linken olvasható cikkben írtunk hosszabban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)