Hirdetés

Online indulnak újra a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzései

|

Nem gond, ha nem tudsz Budapestre utazni: online is fejlődhetsz profi edzők segítségével a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián!

Hirdetés

Újranyitottak az éttermek, kortól függetlenül bárki, a nyitvatartási időn belül bármikor mehet boltba, lazultak a szigorítások, az élet lassan-lassan újraindulgat. A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzői is munkába állnak, ám egyelőre nem személyes edzések lesznek, hanem online órák - ezzel viszont mindenki jól járhat.

Hirdetés

Június 26-ától a Counter-Strike: Global Offensive, június 28-ától pedig a League of Legends edzéseken lehet részt venni, kezdő vagy középhaladó szinten. Az edzések díja 1000 Ft/fő/alkalom, melyért cserébe alkalmanként két órán át tanulhatjátok a legnépszerűbb e-sport játékok fortélyait, amik ismeretében nem csak hogy jobb játékossá válhattok, de akár e-sportolói karrierbe is kezdhettek; mi több, a legjobbak a Honvéd e-sport csapatába is bekerülhetnek, és komoly versenyeken képviselhetik a szervezetet. Az időpontokat ezen az oldalon találjátok meg, foglalás után itt tudjátok elintézni a befizetést, és további részleteket is az utóbbi oldalon olvashattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)