Hirdetés

Overwatch - a Blizzard drasztikus lépéssel venné fel a harcot a rosszindulatú Twitch chat ellen

|

Furcsa megoldással ugyan, de a vállalat igyekszik a lehető legtöbbet tenni a profi Overwatch versenyekért.

Hirdetés

A következő nagyobb, Blizzard által rendezett versenyen, vagyis az Overwatch Contenders negyeddöntőiben az eddigieknél még szigorúbban tervezik szűrni a Twitch chatet.

Hirdetés

A Blizzard ugyanis csak úgy tennél lehetővé a versenyek alatt a hozzászólást, ha a felhasználók összekötik a Twitch-profiljukat a Battle.net felhasználói fiókjukkal. Ennek következtében lényegesen hatékonyabban és komolyabban tudnának moderálni az adminok, és megelőznék a rosszindulatú hozzászólások megjelenését a streamek ideje alatt.

A vállalat célja a pozitívabb közösségi megnyilvánulás, és az illetékesek bíznak benne, hogy a december 28. és január 12. között zajló tesztidőszak sikeresen zárul majd. Arról viszont részletesen nem nyilatkoztak, hogy például hogyan büntetik a szabályokkal és előírásokkal szembemenő csetelőket.

Szerintetek működni fog az új moderálási rendszer?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)