Hirdetés

Overwatch League - új lehetőségeket kap, aki All-Access Passt vesz

|

Bármikor lehet váltani a játékosok nézetei között, ami hasznos, ha szeretnénk eltanulni a profik technikáit.

Hirdetés

Február 14-én indul az Overwatch League 2019-es szezonja. Természetesen bárki követheti majd a  meccseket, de aki többre vágyik, kiválthatja az All-Access Passt is.

Hirdetés

A 14,99 dollárba kerülő bérlet lehetőséget ad, hogy bármikor váltsunk a játékosok között, és belső nézetből figyeljük az eseményeket. Választhatunk szerepkört is, ha épp egy tank, támadó, vagy támogató technikáit akarjuk elsajátítani. A jegy mellé 200 Overwatch League zseton is jár, melyet skinekre lehet beváltani, 20% kedvezmény érvényesíthető ruhákra, reklámmentességet garantál a Twitchen, hozzáférést ad egy csak a jegyet megvásárlók számára elérhető chathez, lehet kérdezni a profiktól szervezett Q&A-k során, illetve jár vele három emote is. Részleteket itt találhattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)