Hirdetés

Az Overwatch League 10 millió nézővel nyitotta az első szezonját

|

Aki esetleg kételkedett volna abban, hogy az embereket érdekelni fogja a Blizzard ligája, az nézze meg az adatokat. Az első hét számai meggyőzőek.

Hirdetés

Az Overwatch League első hete iszonyatosan erős számokat hozott. Természetesen ezek a szezon előrehaladtával csökkenni fognak, de az mindenképpen biztató, hogy a sokak által hangosan kritizált liga 10 milliós nézőszámot produkált az első hetében.

Hirdetés

Az érdeklődők a meccseket az MLG platformján, a kínai ZhanQi TV-n, a NetEase CC, és a Panda TV-n követhették, a nyugati nagyágyú, a Twitch.tv mellett. Utóbbinál egyébként 408 000 volt az átlagos nézőszám, 280 000 percenkénti érdeklődővel. Ennyi nézőre még maga a Twitch sem számított.

Overwatch League (@overwatchleague) által megosztott bejegyzés,

Az Overwatch League meccseit a hivatalos oldalon feltüntetett időpontokban láthatjátok a Twitch.tv/OverwatchLeague csatornán. A ma hajnalban játszott meccsek újraközvetítése jelenleg is zajlik azoknak, akik lemaradtak róluk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)