Hirdetés

Overwatch League - jelentősen megnyírbálták a Shanghai Dragons csapatát

|

Véget ért a liga első szezonja, kezdődnek az átrendezések. Ennek sok Shanghai Dragons rajongó nem örül.

Hirdetés

Bármennyit is változott az e-sport az elmúlt években, az még mindig áll, hogy aki veszít, kiesik. Ez ellen a játékosok napi 12 órányi gyakorlással próbálnak küzdeni, de sokaknak még ez sem elég.

Hirdetés

A Shanghai Dragons esete példázza ezt a legjobban. Ugyan hivatalos indoklás nem érkezett a csapattagok elengedésére, de nem nehéz összekötni a most érkezett hírt azzal, hogy történelmi mértékben hasaltak el az első szezonban.

A csapat vezetősége vasárnap értesítette a rajongókat, hogy Sky, Xushu, Freefeel, Fiveking, Altering, Ado, Rushan, és Daemin távoznak, két edzővel, Konggal és Nai8-cal együtt.

A búcsúposztban leírták, hogy örökké a Shanghai Dragons család részei maradnak, de mind tudjuk, hogy ez nem jelent semmit. Mindenesetre a csapat a most teljesen átszerveződik a második szezon indulása előtt. Talán ez segít majd nekik abban, hogy ne 0/40-re végezzenek jövőre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)