Hirdetés

Overwatch League - hajnalban indul a második szakasz, ezeken a térképeken lesznek a meccsek

|

Egy hetes szünet után hamarosan indul az Overwatch League Stage 2, ami új játékosokkal, és új térképekkel várja majd a nézőket.

Hirdetés

Az Overwatch League első szezonjának második szakasza hajnali 1-kor indul. Az OWL csapatok picit átalakultak, és az 5. hétre unalmassá vált térképeket is leváltották a szervezők. A meccsek ezúttal a következő csatatereken zajlanak majd: Hanamura, Volskaya Industries, Watchpoint: Gibraltar, Route 66, King's Row, Hollywood, és Nepal.

Hirdetés

Az első körben a Soul Dynasty és a Los Angeles Valiant találkozik majd, de később ezt követi a Shanghai Dragons és a Dallas Fuel meccse. Az utóbbi két csapat felé nagyok az elvárások. Shanghai 4 új tagot is szerzett magának, köztük az első női OWL játékost. Mindeközben a Dallas Fuelben a szabad szája miatt kispadra ültetett xQc fog visszatérni, aki új erőt adhat a viharvert bandának.

A meccseket az Overwatch League Twitch csatornáján nézhetitek majd élőben, és ha nem maradnátok fel egész éjszaka, akkor másnap a visszajátszásokat is ott találjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)