Hirdetés

Ez a profi Overwatch csapat megmutatja, hogy DPS hős nélkül is lehet nyerni

|

Egy kínai profi Overwatch csapat úgy döntött, hogy öt tankkal megy neki az ellenfelének, a taktika pedig meglepően jól működött ahhoz képest, mennyire szokatlan manapság.

Hirdetés

Ugyan az Overwatch League indulására még mindig várnunk kell, érdemes odafigyelni a már most futó kisebb versenyekre, ahol például néhány érdekes tanulsággal gazdagodhatunk a játékban rejlő taktikai lehetőségek kapcsán. Egy kínai meccsből például kiderült, hogy ha megfelelően taktikázunk, akár öt tankból is lehet hatásos csapatot faragni.

Hirdetés

A Miracle Team 1 gárdája hozta össze ezt a nem mindennapi mutatványt az FTD Club kárára, mikor a King's Row-n támadtak, Lúció mellett pedig Winston, Zarya, Roadhog, Reinhardt és D.Va alkotta a csapatukat. Ugyan korábban - főleg a harmadik kompetitív szezon környékén - az Overwatch metája kifejezetten kedvezett a tankoknak, akkor viszont főleg Ana túlságosan erős gyógyító képességeinek hála maradhattak életben. Jelenleg sokkal kevésbé kéne működnie egy ilyen felállásnak, de az MT1 mégis sikerrel vetette be a kompozíciót. Lúció segítségével gyorsan fedezékbe vonultak az első pont melletti épületben, majd mielőtt az FTD kapcsolhatott volna, egy gyors offenzívával le is söpörte őket az elfoglalandó területről.

Eközben sikerült feltölteniük Reinhardt ultimate képességét, aminek köszönhetően a kocsi útjának első szakasza is könnyűnek bizonyult az MT1 csapata számára. Az egyik tagjuk az Overwatch utolsó tankját, Orisát is bevonta a játékba és a levegőbe rántva az ellenséges Reinhardt játékost megadta a lehetőséget, hogy az Earthshatter segítségével két hőst gyorsan legyaluljon az MT1, így emberelőnyből folytatva a játékot.

Az MT1 később már csak négy tankkal játszott, de így is könnyedén megnyerték a pályát 3-0-ra. Ha nagyon szeretnétek, az Overwatch éppen futó ingyenes hétvégéjén akár ti is kipróbálhatjátok, működik-e normál körülmények között is egy ilyen csapatösszeállítás, de lehet, hogy jobban jártok a leghagyományosabbnak számító két tank, 2 DPS, 2 support felállással.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)