Hirdetés

Ezt nézd! - PGL Major Krakow 2017 Offline Qualifier

|

A héten eldől, hogy a meghívott CS:GO csapatok mellett melyik nyolc brigád lehet még ott a júliusi Major tornán. Óriási a tét, így komoly küzdelmekre van kilátás.

Hirdetés

A rajongók és a profi játékosok is izgatottan várják már a hónapokkal ezelőtt bejelentett hivatalos, Valve által szponzorált bajnokságot, amit ezúttal a PGL szervez Krakkóban. Az egyes régiók kvalifikációs meccsei már véget értek, kezdődhet az igazi megmérettetés, ahol a tét nem más, mint a Majorre való bejutás.

Hirdetés

Az európai, amerikai, ázsiai és CIS régió legjobbjai csatlakoztak az előző Major eseményen rosszabb helyezést elért hét brigádhoz, így 16 csapat részvételével veszi kezdetét csütörtökön az Offline Qualifier szakasz Bukarestben. A versenyzők között olyan nagyágyúk is vannak, mint a francia G2 Esports, a brazil Immortals vagy az észak-amerikai Team Liquid, de szurkolhatunk a magyar DeadFoxnak és csapatának, a HellRaisersnek is.

Pénznyeremény ezúttal nincs, de a legjobb nyolc csapat továbbjut a krakkói tornára, ahol csatlakozhat a már bejutott nyolc, "legendás" csapathoz, akik a januári ELEAGUE Major versenyen jó helyezést értek el, és így automatikusan kvalifikálták magukat.

Időpont: június 29 - július 2.

A meccsek minden nap reggel 9 órakor kezdődnek, és tekintve, hogy sok csapat vesz részt, egészen késő estig tartanak, szóval akármikor becsatlakozhattok, ha néznétek egy kis minőségi Counter Strike-ot.

Az élő közvetítést a PGL Twitch csatornáján találjátok meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)