Hirdetés

Profi e-sportolók is segítik a Modern Warfare 3 egyediségét, de nagyon elégedetlenek

|

Nagyon nem úgy megy az együttműködés, ahogy arra számítani lehetne egy ekkora franchise esetében.

Hirdetés

A Call of Duty játékok egyre meghatározóbb része az e-sport, a rangsorolt módok pedig már a casual játékosok számára is elérhetők. Ahogy a kompetitív szcéna egyre jobban integrálódik a játékba, úgy egyre több e-sport szervezetnek és eseménynek is készül saját kinézete, fegyver tervrajza, stb.

A hírek szerint idén a Call of Duty: Modern Warfare III címmel érkezik epizód, néhány profi e-sportoló pedig már most a játék egyes kinézetein dolgozik, ami akár jó hír is lehetne, de nem úgy fest, hogy mindenki boldog.

Hirdetés

Nemrég a Dexerto számolt be róla, hogy a Call of Duty e-sport ligában is érintett csapatok néhány játékosa már most hozzáférést kapott az MWIII fejlesztői eszközeihez, hogy megtervezhessék az exkluzív operátor öltözékeiket és fegyverkinézeteiket. Ez alapvetően remekül hangzik, az érintettek azonban finoman szólva is elégedetlenek a lehetőségeikkel.

Optic Aaron arról számolt, hogy a fejlesztők által kiküldött útmutató úgy, ahogy van szar, és szinte semmi kreativitásra nem ad lehetőséget.

Aaron hozzátette, a CDL-es együttműködéshez képest a Rocket League és a Halo csapattal álomszerű volt együtt dolgozni. Ezen a véleményen van 100Thieves Raw is, aki azt mondta, olyan volt az egész, mintha egy színezőt kapott volna a készítőktől. Remélhetőleg az éles hangú kritikák nyitott fülekre találnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)