Hirdetés

Már 2,5 millió dollárnál jár a mobilos PUBG verseny nyereményalapja

|

A Tencent és a PUBG Corp. nagyon szeretnének egy komoly e-sportot csinálni a mobilos verzióból is.

Hirdetés

Legutóbb a Vivo Electronics Corp. csatlakozott a PUBG Mobile Club Open 2019-es verseny támogatói közé. A cég nem kevés pénzt adott a nyereményalapba, ami így már 2,5 millió dollárra duzzadt. Ez mind a Tencentnek, mind a PUBG Corp.-nak jól jön ez az e-sportos tervei sikerre viteléhez.

Hirdetés

A versenysorozat két szakaszra oszlik majd, akárcsak a legtöbb e-sportban, itt is tavaszi és őszi felvonás lesz. Sor kerül félprofi és profi versenyerek, melyek során 10 különböző régió mérheti majd össze tudását a PUBG mobilos verziójában.

Ez az esemény lesz a leghosszabb e-sport verseny a PUBG Mobile fennállásának történetében, és ez rendelkezik majd a legnagyobb nyereményalappal. Eredetileg 2 millióval indult volna a buli, ezt toldotta meg a Vivo még 500 000 dollárral.

A tavaszi szakasz egyébként már a selejtező fázisnál tart, ami egészen március 31-ig pörög majd. Onnantól indul a szezon főszakasza regionális körökkel, melyek döntői a júliusi nemzetközi eseményen zajlanak le.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)