Hirdetés

A játékos, aki 200+-os pinggel jutott tovább egy Quake Champions versenyben

|

Faker szerint egy játék már akkor játszhatatlan, ha 30 fölé megy a ping. Dandaking udvariasan tiltakozna.

Hirdetés

A Quake Champions egy brutálisan gyors lövölde, amit úgy is nehéz játszani, ha az fps 60 felett, a ping pedig 40 alatt van. Versenyhelyzetben még keményebb a történet, de Daniel "dandaking" De Sousa mindenre fittyet hányva 200+ pinggel is leverte a mezőnyt.

Az ausztrál játékos az Észak-amerikai selejtező döntőjébe próbált bejutni, és sikerült is neki. A versenyen a JAM csapatának játszott astroboy néven, és elképesztő dolgokat művelt a körülményeihez képest.

A srác a második pályán 280-as pinggel közel 40 százalékos pontossággal darálta Railgunnal az ellenfeleit. Utolsó ellenfelét egy brutálisan pontos shotgun lövéssel küldte haza.

Igaz, hogy dandaking egy veterán Quake játékos, de a QWC selejtezőn Amerika legjobbjai vonultak fel ellene, és ő ettől függetlenül Ausztráliából lőtte halomra az ellent. Elképesztő teljesítmény.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)