Hirdetés

Rainbow Six: Siege - elkezdődött a legnagyobb verseny, itt nézheted élőben

|

Nemcsak a világ legjobbjai mérik majd össze az erejüket, de bemutatkoznak az új operátorok és megnézhetjük az új pályát is.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, alaposan átalakul majd a Rainbow Six: Siege kompetitív szcénája, melynek első lépése a Six Invitational, ami gyakorlatilag a világbajnokság.

A közvetítés néhány perccel ezelőtt kezdődött, és a következő 3 napban több mint 30 órányi anyagot kapunk majd. Elő- és negyeddöntők, showmeccsek, Q&A panelek, bemutatók, és rengeteg egyéb izgalmas dolog vár ránk egészen vasárnap estig, amikor is kiderül, hogy kik a világ legjobbjai.

Ha ellesnétek pár taktikát, vagy kíváncsiak vagytok a Rainbow Six: Siege jövőjére, esetleg arra, hogy hogyan született meg a játék koncepciója, akkor mindenképp érdemes csatlakozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)