Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a profik szeretnék, ha a hivatalos meccseken nem lennének skinek

|

Az egyre változatosabb kinézetek miatt sokszor azt sem tudják, kit lőttek le az adott körben.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege idén ünnepli majd a 4. születésnapját, a megjelenés óta pedig több száz különböző skin került be a játékba. Ezek egy része csak apró módosítás, de akadnak olyanok is, amik teljesen megváltoztatják egy-egy operátor kinézetét.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több profi adott hangot annak, hogy szeretnék, ha a kompetitív meccsekben nem lennének skinek, vagy legfeljebb a Pro League öltözetek lennének elérhetőek. Ennek az az oka, hogy a tematizált kozmetikai cuccok miatt sok operátor kap nagyon hasonló színű ruházatot, és néha fogalmuk sincs, kit lőttek le az akció hevében.

Az ESL egyébként korábban már kitiltotta a Twitch és Valkyrie elite skineket a profi meccsekből, mert azok átszínezik az operátorok kütyüit is, amiket így nehezebb észrevenni, ezzel előnyhöz jutnak az ezt használó játékosok. A legegyszerűbb persze az lenne, ha lenne egy egyszerű beállítás, ami a profi meccsekre alap állapotba rakja a skineket. Ugyanakkor mivel ezeket tízezrek nézik, ennél jobb lehetősége nincs a Ubisoftnak arra, hogy megmutassa akcióban a ruhákat, és hát nyilván ők is pénzből élnek.

Kíváncsian várjuk, mit lép a kiadó. Az biztos, hogy a profik egyre türelmetlenebbek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)