Hirdetés

Rainbow Six: Siege - elcsúsztatták a Pro League eseményeket

|

Technikai gondok miatt tolódik a Rainbow Six: Siege Pro League 8. szezonja.

Hirdetés

Május végén parádés döntővel ért véget a Rainbow Six: Siege Pro League 7. szezonja, hiszen a világ legjobb osztagai csaptak össze a kupáért. A rajongók már tűkön ülve váják a következő fordulót, de a szervezők bejelentése szerint ez később fog rajtolni, mint szerették volna. 

Hirdetés

A Rainbow Six Esports Twitteren érkezett a szomorú hír, hogy további értesítésig tolódnak a Rainbow Six: Siege események (mint például a Pro League és a Paris Major Qualifiers selejtező). A késedelem oka a tweet szerint "előre nem látott technikai problémák". Noha ezeket nem részletezték, valószínűleg azokról a bugokról van szó, amik az Operation Para Bellum óta tapasztaltak a játékosok: többek között csúnya újratöltési hibákról, illetve játékot befolyásoló hang- és animációs glitchekről van szó. Ezekbe egy mezei meccsen sem kellemes belefutni, hát még egy fontos bajnokságon, ahol komoly pénzek forognak kockán. 

Eredetileg úgy lett volna, hogy június 18-án rajtol el a Paris Qualifiers, amelynek keretében a Rogue, az SK Gaming, a Noble Esports, a Mousesports, az Evil Geniuses, az Obey Alliance, a Spacestation Gaming és a Beastcoast csapatok mérik össze tehetségüket, amely július végéig tartott volna, ám még nem ismertették az új menetrendet. Ti várjátok már, hogy elinduljon?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)