Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ezért érdemes ma nézni a Six Invitational közvetítését

|

Nem csak hogy egymásnak esik két kiváló csapat, de leleplezik a következő év menetrendjét és az első szezon újdonságait is.

Hirdetés

Mint azt bizonyára már bevéstétek a naptárba, a héten zajlik a Six Invitational, a legnagyobb Rainbow Six: Siege-es esemény, mely a hétvégére ért a csúcsára.

Hirdetés

Tegnap lementek az elődöntők, illetve bemutattak egy rövidfilmet, de az igazi izgalmak mára maradtak. A közvetítés 17:30-kor az előző nap összefoglalójával és egy megnyitóval indul, majd 18:00-tól bejelentik a negyedik év menetrendjét. Várhatóan megismerhetjük, mely országok terrorelhárítói csatlakoznak a küzdelemhez, lesz-e különleges esemény, és ha igen, milyen (a tavalyi Outbreak elég király volt), mely pályát dolgozzák át úgy, mint a Herefordot (ha bármelyiket is), készülnek-e egyéb meglepetéssel. 18:40-től egy gálamérkőzés zajlik, majd 19:30-tól mindent elárulnak a negyedik év első szezonjáról, az Operation Burnt Horizonről. A Team Empire és a G2 Esports között zajló döntő 20:30-kor veszi kezdetét, a díjátadóra hajnali fél 2-kor kerül sor. A végeredményt már előbb is tudni fogjuk.

A közvetítésbe alább kapcsolódhattok be, a bejelentésekről természetesen hírt adunk majd. A korábbi meccseket visszanézhetitek a Rainbow Six Esports csatornán.

Watch live video from Rainbow6 on www.twitch.tv

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)