Hirdetés

Rég nem látott izgalmakat hozott a Magyar Nemzeti LoL Kupa harmadik minorjának döntője

|

Szoros küzdelem után kiderült, hogy melyik e-sport csapat vehet részt az őszi majorön.

Hirdetés

Eddig 2023-ban lényegében két League of Legends-csapat emelkedett ki a magyar mezőnyből: a többszörös bajnoknak számító Lenovo Legion Honvéd, valamint a Nem broken az ADC xd, amely a második minoron debütált, aztán végül a győzelemig jutottak. A Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H harmadik minor kupáján rajtuk kívül indult az Edifier Afterglow Esport Egyesület, a Spirit Gaming, a Bigegobotlane, a Golden Fox Esports, az Exhelp Gaming és a Zero2Hero E-Sport Academy is. 

Úgy alakult, hogy egyikőjük a felső, másikuk az alsó ágra került, így megvolt annak a lehetősége, hogy a döntőben szembekerülve a korábbihoz hasonlóan ismét feszült végjátékot produkálnak. Így is lett. 

Hirdetés

Ha szeretnétek, alább végignézhetitek a harmadik minor kupa döntőjét, hogy hazánk legerősebb League of Legends csapatai hogyan küzdenek meg a bajnoki címért, utána folytatjuk az eredménnyel: 

Bár a Nem broken az ADC xd nem adta könnyen magát, végül a Lenovo Legion Honvéd csapata került ki győztesen a csatából, 3:2-re diadalmaskodott, és ezzel behúzta a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H harmadik minorjának kupáját, valamint továbbjutott az őszi major kupára is, amelynek már 850 000 forint lesz a fődíja (a minoroknak 500 000 forint volt). Gratulálunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)