Hirdetés

Romokban a szupercsapat, lelépett a Cloud9 edzője

|

Alfonso "Mithy" Aguirre már két éve dolgozik együtt a Cloud9 League of Legends csapatával, de a legutóbbi eredmények után elege lett.

Hirdetés

A szupercsapatok papíron mindig jobbnak tűnnek, mint valójában. A League of Legends profiligájának menedzserei nagyon szeretnek sztárokat leszerződtetni, egy osztagba pakolni őket, aztán kihirdetni, hogy övék lesz a szezon. Ez azonban a legtöbb esetben csúfos kudarccal ér véget.

A Cloud9 esetében a szezonális döntő harmadik helye nem tűnhet ugyan borzalmas eredménynek, de ha onnan nézzük a helyzetet, hogy így lemarad a formáció az MSI 2024-ről és hogy az első két helyezett 3:0-ra verte őket, akkor már jelentősen rondább a kép.

Hirdetés

Alfonso "Mithy" Aguirre-nek valószínűleg itt telt be a pohár, bár az is lehet, hogy a menedzserek akarták leváltani. Akárhogy is, a szezonális döntőket követően bejelentette, hogy két év után távozott a Cloud9 edzőjének pozíciójából.

"Fáj kimondanom, hogy én és a Cloud9 elváltunk egymástól. Ugyan a csapat nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, én csak tiszteletet és szeretetet érzek a szervezet és a csapattagok iránt."

Ami az elvárásokat illeti, azok azért álltak magasan, mert a Cloud9 leszerződtette a korábbi LCS MVP-t, jojopyunt Berserkerrel együtt. Ennek a párosnak a papírforma szerint végig kellett volna vernie az egész régiót, pláne Vulcan, Blaber és Fudge támogatásával. Sajnos a valóságban a csapat a közelében sem járt annak az átütő sikernek, amit reméltek tőlük.

Berserker kifejezetten feszültnek tűnt az elmúlt hónapokban. Valami van a színfalak mögött, ami miatt nem áll össze az álomcsapat úgy, ahogy kellene. Egy biztos, a srácoknak most új edzőre lesz szükségük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)