Hirdetés

A kommentátor majdnem eldobta a Smash-bajnok legelső kupáját

|

Akár vicc volt, akár nem, Cosmosnak kihagyott egy ütemet a szíve, amikor Keitaro majdnem eldobta az egyébként kifejezetten törékeny díjat.

Hirdetés

A hétvégén került megrendezésre a Frostbite 2018 bajnokság, melynek Smash Bros. for Wii U versenyén a viszonylag ismeretlen Brian "Cosmos" Kalu letarolta a mezőnyt. A srác és csapattársa, Rei "komorikiri" Furukawa leültek egy meccs utáni interjúra Richard "Keitaro" King Jr. kommentátorral, aminek majdnem rossz vége lett.

Hirdetés

A lenti videóban láthatóak a győztesek, és az emlegetett kommentátor, akinek valószínűleg soha senki nem ad a kezébe többé kupát.

Gratulálunk Cosmosnak, aki egyébként élete első kupáját szerezte meg, annak pedig külön örülünk, hogy egy darabban is tudta hazavinni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)