Hirdetés

Soulja Boy saját e-sport brandet akar felépíteni, Ninját is bevonná

|

Reszkess e-sport ipar, Soulja betáncol a színpadra!

Hirdetés

A TMZ elkapta a rappert egy rövid interjúra, ő pedig mesélt kicsit jövőbeli terveiről. Soulja Boy jelenleg arra készül, hogy elindítsa saját e-sport franchise-át, elsőként pedig arra gondolt, hogy a jól ismert Fortnite streamert is felfogadná.

Hirdetés

Tisztában van vele, hogy ez nem lenne egyszerű feladat, de elmondása szerint jó kapcsolatban vannak, és Ninja segített neki megszerezni a Verified státuszát a Twitch.tv-n. Soulja egyébként minél több tehetséget szeretne megkaparintani, főleg a Fortnite, Call of Duty, CS:GO és Overwatch játékok nagyjai közül.

Én őszintén szeretném, hogy bejusson egy csapattal az Overwatch League-be, és a játékosai aztán a Crank Thatre táncolva vonuljanak fel a színpadra. Nagy nap lenne ez az e-sport történelemben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)