Hirdetés

Splatoon 2 - márciusban lesz az Európa-bajnokság, hologramos koncerttel indul

|

Március végén, Svájcban csapnak majd össze a legjobb festők, a Splatoon 2 arénájában. A meccseket egy fergeteges, virtuális koncert fogja megelőzni, ahol Pearl és Marina csinálják majd a bulit.

Hirdetés

Ugyan nem a Splatoon 2 az e-sport legfényesebb csillaga, de egy kitartó közösség verseng a legjobbnak járó kitüntetésért a festékpisztolyok arénájában. Európa legjobbjai hamarosan össze is gyűlnek az EB-n, hogy eldöntsék ki a legjobb a világnak ezen a részén.

Hirdetés

Az esemény március 31-én indul, a meccsekkel kapcsolatos részleteket pedig majd csak később teszi közzé a Nintendo. Annyi már biztos, hogy a hangulat meglesz, köszönhetően a mókát megelőző hologramos koncertnek. A fellépők természetesen a Splatoon 2 dívái lesznek: Pearl és Marina.

Alig várjuk, hogy láthassuk a legjobbak küzdelmét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)