Hirdetés

Egy StarCraft-profi a lábával játszott és elfeküdt a döntő meccs közben

|

Larva nem túl sportszerű viselkedése ellenére is megnyerte a meccset, de lehet, hogy ezzel egy örökös tiltást is kiharcolt magának.

Hirdetés

A StarCraft az egyik, ha nem a legdurvább e-sport, amit csak a legjobbak tudnak igazán élvezni. A Zotac Cup versenyén összegyűltek a tapasztaltabb játékosok, de egy közülük még így is sokkal jobb volt a többinél. Larva annyira érezte a fölényét, hogy a második körben a lábával nyomkodta a billentyűzetet.

Hirdetés

A BO5 szett meglehetősen izgalmasan zajlott. Az első körben Larva a munkásai közül kihúzott egyet és azt táncoltatta. A kommentátorok elmagyarázták, hogy mit is láttunk a képernyőn:

"A táncolgató Drone egy olyan dolog, amivel a koreaiak szoktak szórakozni, és szívatják vele a játékosokat, akiket gyengébbnek néznek."

A StarCraft közösségben ez hatalmas bunkóság, és iszonyatosan lehet bosszantani vele az ellenfelet. A második körben sem volt sokkal jobb a helyzet, ott Larva ugyanis felrakta a lábát az asztalra, és azzal nyomkodta a billentyűzetet. A harmadik menetben a játékos szimplán elengedte az egeret és a billentyűzetet is, és úgy tett, mint aki elaludt.

A "legszebb" az egészben, hogy még így is 3:0-ra verte Luo "Legend" Xiant, ami ugyan egy szép teljesítmény, de a Zotac hardvergyártó cég nem volt nagyon boldog ettől. A hivatalos közleményük szerint nem fognak engedni senkit játszani, aki hasonló civilizálatlan modorban vesz részt a rendezvényen. Nem emelték ki külön Larva nevét, de lehet találgatni, hogy ki miatt írták meg ezt a közleményt.

Larva rajongói ennek nem nagyon örültek, és azzal érveltek, hogy a játékos zseniálisan játszott, viselkedésétől függetlenül. Az valóban igaz, hogy jó játékos, de egy profi versenyzőnek tudnia kell viselkedni is az asztalnál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)