Hirdetés

Hivatalos Teamfight Tactics-bajnokságot jelentett be a Riot Games

|

Azt már tudjuk, hogy mekkora lesz a nyereményalap, de azt még nem, mikor veszi kezdetét a torna.

Hirdetés

A League of Legends mellé érkezett Teamfight Tactics határozottan a jobb auto battlerek közé tartozik, így pedig érthető, hogy a rajongók szívesen eresztik egymásnak benne a Riot MOBA-jának bajnokait. Ráadásul hamarosan a legügyesebb játékosok komoly nyereményekért is harcba szállhatnak.

Hirdetés

A Riot Games nemrég leleplezte a Teamfight Tactics: Galaxies Championship nevezetű hivatalos tornát, ami 200 ezer dolláros nyereményalappal kerül majd megrendezésre. Először regionális selejtezőkön mérhetik össze tudásukat a játékosok, így garantálva azt, hogy csak a legjobb versenyzők lehessenek ott az eseményen, ami egyelőre még nem kapott konkrét dátumot.

A térségekre bontott selejtezők során külön indulhatnak Brazília, Kína, Európa, Latin-Amerika, Észak-Amerika, valamint Dél-Korea játékosai, és változó mennyiségű kvalifikációs helyei vannak az egyes régióknak. Egyébként már korábban is voltak meghívásos versenyek, de a Teamfight Tactics: Galaxies Championship tulajdonképpen bármelyik játékosnak megadja az esélyt, hogy a legjobbak közé kerüljön.

Ti figyelemmel követitek majd a verseny alakulását?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)