Hirdetés

V4 Future Sports Festival - lezajlottak a döntők, magyar nyertes is van

|

A hétvégén lezajlott hazánk idei legnagyobb e-sport rendezvénye, ahol 4 ország képviselői 4 játékban csaptak össze.

Hirdetés

Hatalmas összecsapásokra került sor a hétvégi V4 Future Sports Festival arénáiban. A legnagyobb meccseket a CS:GO versenyen láthattunk, de megküzdöttek játékosok League of Legends-ben, Clash Royale-ban és FIFA 18-ban is.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive-t a mousesports nyerte egy iszonyatosan feszült mérkőzés után. A Virtus.pro és a Mouz megmutatták, hogy győzni jöttek, és az utolsó kört is egészen 14:14-ig vitték. Az arénában tombolt a közönség az utolsó pillanatokig, amikor is a Mouz felemelte a kupát, és elsétált az első díjért járó 200 ezer euróval.

A League of Legends már kevésbé volt kiélezett. Az LCS veterán, Freeze által edzett eSuba már az első körökben feladta a leckét a többieknek. Bár a döntőben az Illuminar Gaming elhozott tőlük egy pontot, végül egy hosszadalmas, 60 perces menet után az eSuba megnyerte a meccset.

A Clash Royale nagydöntőben az alsó ágról érkezett BloodyDave és a felső ágról befutott Wrobelek találkoztak. Egészen az utolsó körig tartott az adok-kapok, és egy 2:2-es állás után egyetlen torony döntötte el a meccset. A lengyel Wrobelek vihette haza a győztesnek járó kupát.

Azért a végére egy magyar győzelem is összejött köszönhetően Gabinhónak, aki a FIFA 18 első helyét hozta el. Hazánk csillaga a döntőt az addig veretlen, lengyel Riptorek ellen játszotta, akit úgy vert el PS4-en, hogy egyébként nem is készült a meccsre ezen a konzolon.

Gratulálunk a V4 győzteseinek, és köszönjük az izgalmas meccseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)