Hirdetés

Végre tudjuk, mikor tér vissza Bastion az Overwatch 2-be

|

Elveszett, de meglett egy nagy, piszkosfehér tank, aki tud cukin csipogni, és unalmas perceiben egy sárga kismadárral lóg.

Hirdetés

Az Overwatch 2 jött, látott, és kérdőjeles, hogy sikert aratott-e. A játékosai imádják, a külső szemlélők utálják, a fejlesztők pedig igyekeznek utolérni magukat a bugok és teljesítménygondok kavalkádjában. Az egyik legnagyobb probléma most egy maréknyi hőst érint, többek közt Bastiont, a játék cuki kis mészárosát.

Bastion ultimate képessége annyira megszenvedte az átalakítást, hogy október 10-én a Blizzard kénytelen volt kivenni őt a játékból a folyamatos szőnyegbombázása miatt. A robot azóta is szabadságon van.

Hirdetés

A mai napig kérdéses volt, hogy mikor kaphatjuk vissza Bastiont, de Jon Spector, a játék kereskedelmi vezetője végre meghozta a várva várt bejelentést. A legfrissebb infók szerint a tankok réme október 25-én fog visszatérni a játékba, annak a frissítésnek a részeként, ami elvileg rendezi Zarya képességeit is a Total Mayhem módban.

Ez bármennyire is jó hír, mi el sem merjük képzelni, hogy milyen szintű kódösszeakadások voltak azok, amik miatt több mint 2 hétre nyugdíjazni kellett a karaktert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)