Hirdetés

Vizicsacsi otthagyta a Schalke 04 csapatát, valószínűleg a Splyce-ban folytatja

|

Majdnem pont egy évvel azután, hogy leszerződött a Schalkéval, Kiss Tamás egy új csapatba vándorol.

Hirdetés

Kiss "Vizicsacsi" Tamás a Unicorns of Love ötösében kezdte karrierjét, aztán tavaly novemberben bejelentette, hogy a Schalke 04 csapathoz vándorol. Itt top lanerként vegyes éve volt és már biztos, hogy jövőre máshol folytatja.

Hirdetés

Tegnap érkezett a hivatalos megerősítés a Schalke 04-től, miszerint Tamás távozott tőlük:

Az ESPN újságírójának, Jacob Wolfnak forrásai szerint Csacsi a következő szezon valószínűleg a Splyce csapatában fogja folytatni, de ezzel kapcsolatban még nem jött megerősítés. Azért azt érdemes hozzátenni, hogy az ESPN csapata ritkán kap téves fülest ezen a fronton.

Az Esport1 megkérdezte Vizicsacsit is, aki sejtelmesen csak annyit írt nekik:

"Lehet igaz, lehet nem. Majd kiderül ;)"

Ha Tamás tényleg aláír a Splyce-szal, akkor Andrei "Odoamne" Pascu kikerül a csapatból. Azért őt sem kell félteni, meg fogja találni helyét a Rouge-ban, a Schalkéban, a CLG-ben vagy máshol. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)