Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamerrel most egy AROZZI Torretta XL gamer széket nyerhetsz

|

Csak azt kell elárulnod, melyik volt az eddigi kedvenc Mozdulj Gamer sportágad, és egy értékes gamer szék lehet a tiéd.

Hirdetés

Lassan már bajban lennénk, ha fejből fel kellene sorolni az összes sportágat, amit eddig bemutatta a Chio Mozdulj Gamer nagykövetei, nektek most mégis az lesz a feladatotok, hogy kiválasszátok közülük a kedvenceteket. Persze azért mindehhez segítséget is kaptok.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer alábbi Facebook posztjában egy rövid videómontázst láthattok, ami felidézi a Mozgalom eddigi sportágait. Ezek közül kell kiválasztanotok azt, ami a ti személyes kedvencetek. Ha megvan, melyik sport mellett döntöttetek, akkor a választ a bejegyzés alatt, kommentben várják a szervezők. Mostantól kezdve egészen február 26-án 12 óráig pörög a játék, a végén pedig egy szerencsés kommentelő egy 70 ezer forint értékű AROZZI Torretta XL gamer széket vihet haza. A sorsolás február 26-án 16 órakor várható.

A részletes játékszabályt ide bökve találjátok meg. Siessetek, ne maradjatok le erről a remek lehetőségről! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)