Hirdetés

Andy Serkis felolvassa A hobbitot megszakítás nélkül

|

A hobbit most éppen jótékonysági ügyet szolgál, hallgassátok Andy Serkist!

Hirdetés

A világsztárok sokféle módon próbáltak az utóbbi időben adományokat gyűjteni azért, hogy segíthessék a koronavírus elleni harcot és a kutatást - persze ezen túl sokan saját vagyonukból is tetemes összegeket adományoztak a segélyszervezeteknek. Most épp Andy Serkis állt ki teljes mellszélességgel egy COVID-19-cel kapcsolatos jótékonysági gyűjtés mellett, erre pedig egy igazán különleges módot talált.

Hirdetés

Serkis neve A Gyűrűk Ura és A hobbit trilógiák miatt vésődött bele a legtöbbek memóriájába, így nem is annyira meglepő, hogy pont ehhez a franchise-hoz kapcsolódik a színész-rendező kezdeményezése. Ma, egészen pontosan 11 órától kezdve ugyanis fel fogja olvasni A hobbitot.

Igen, a teljes regényt az elejétől a végéig. Ez gyakorlatilag nagyjából 10-12 órás folyamatos olvasást jelent. Közben pedig természetesen várja az adományokat, összesen 100 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 40 millió forintot szeretne összegyűjteni. A befolyt pénz a Best Beginnings és az NHS Charities Together alapítványok között lesz elosztva egyenlő arányban. Az élő felolvasást a Best Beginnings YouTube-csatornáján tudjátok majd nézni.

Minderről az alábbi videóban mesél részletesen:

A gyűjtésbe pedig itt tudtok ti magatok is beszállni. Jelen hír írásának pillanatában egyébként már 95 ezer font összegyűlt a tervezett 100 ezerből, pedig maga a felolvasás még el sem kezdődött. Serkis egyébként azt ígérte, hogy ha sikerül elérni a 100 ezer fontos célt, akkor valamiféle meglepetésre is számíthatunk majd a livestream során. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ez.

Frissítés: Közben el is indult az élő adás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)