Hirdetés

Kérdések Órája - Boldzer egy profival vezet be a síelés rejtelmeibe

|

A következő Chio Mozdulj Gamer Kérdések Óráján a síelés lesz a fő téma.

Hirdetés

Nyakunkon a következő Chio Mozdulj Gamer Kérdések Órája, amelyben a Mozgalom aktuális nagykövete, vagyis Boldzer válaszol a ti kérdéseitekre. 

Hirdetés

Január 31-én 18 órakor a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook oldalán  oldalán indul el a megszokott módon az élő videó, ahol Boldzer Balogh Zsolt látássérült alpesi sízővel fog beszélgetni.  Zsolt kvalifikált az idei téli olimpiára is, úgyhogy jelenleg is gőzerővel készül, többek között erről is biztosan mesélni fog majd nektek. Nem kis dolog ez, hiszen Magyarország színeiben eddig még soha nem indult látássérült sportoló téli paralimpiai játékokon. 

Jövő szerdán tehát irány a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook oldala, ahol egy újabb izgalmas Kérdések Órájának nézünk elébe. Az adás teljes időtartama alatt kérdezhettek a kommentek formájában a videó alatt. 

Kérdések Órája live Boldzerrel

Időpont: 2017. január 31., 18:00-19:00
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)