Hirdetés

Chio Mozdulj Gamer LaserForce Bajnokság - most eldől, kik az ország legjobb lézerharcosai

|

November első szombatján minden a lasertagről szól majd a Duna Plázában

Hirdetés

November 3-án a Chio Mozdulj Gamer elhozza nektek az év legnagyobb lasertag buliját, a LaserForce Bajnokságon most tényleg kiderül, hogy kik az ország legügyesebb lasertag játékosai. Nem mellékesen arra is lehetőségetek lesz majd a helyszínen, hogy a GameStar szerkesztőségének csapatát is apró kis cafatokra lőjétek. 

Hirdetés

A Duna Plazában található LaserForce pálya felé kell majd vennetek tehát az irányt november 3-án szombaton. Itt maximum hétfős csapatok vehetnek majd rész a bajnokságban. 10 perces meccseket fogtok megvívni, ahol két csapat mérkőzik meg egymással - természetesen a vérprofi felszereléseket a helyszín biztosítja, nektek csak a mesterlövés képességeiteket kell magatokkal hozni. A bajnokság egyenes kieséses rendszerben zajlik majd, mindig a több pontot elért csapat nyer. A verseny kezdetén egyébként minden játékos kap majd egy kártyát, ami folyamatosan rögzíti a teljesítményeteket, valamint tárolja az elért achievementeket - igen, külön extra feladatokat is teljesíthettek majd a csata során, pont mint egy igazi videojátékban. 

A két meccs között sem fogtok unatkozni, ugyanis a LaserForce pálya előterét a Chio Mozdulj Gamer szervezői teletöltik Xbox-kioszkokkal és versenyautós szimulátorokkal. Mindezeken felül egy igazán izgalmas bombahatástalanítós játékot is kipróbálhattok, amely során gamer tematikájú kérdésekre kell felelnetek, és a helyes válaszok birtokában fogjátok majd tudni, milyen számkódok bepötyögése és milyen színes drótok elnyisszantása vezethet a detonáció elkerüléséhez. 

Természetesen mi sem hagyhatjuk ki a Chio Mozdulj Gamer lasertag versenyét, a LaserForce Bajnokságon a GameStar saját csapata is részt vesz, szóval velünk is lepacsizhattok (vagy épp minket is kilőhettek) november 3-án a Duna Plazában. 

Ahogy mindig, a Chio Mozdulj Gamer aktuális rendezvénye is teljesen ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött. Ide kattintva tudtok regisztrálni a LaserForce Bajnokságra. 

Chio Mozdulj Gamer - LaserForce Bajnokság

Időpont: 2018. november 3., 10:00-18:00
Helyszín: Duna Plaza (Váci út 178., Budapest, 1138)
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)